10 iun. 2012

Biscuiţi cu migdale şi lapte condensat



Biscuţi ce se prepară timp de 30 min vor fi pe placul tuturor. O structura moale în interior acoperită cu un strat crocant la exterior şi cu bucăţi de migdale.







Ingrediente
Cantitate
Ouă
1 buc
Lapte condensat
100 ml
Praf de copt
½ plic
Migdale măcinate
100 gr
Făină
100 gr
Zahar vanilat
1 plic


Mod de preparare:
1. Bate-ţi oul spuma. Adăuga-ţi zahărul vanilat, laptele condensat şi migdalele măcinate.







2. Făina se amestecă cu praful de copt, dupa care se adaugă la amestecul din ou.

3. Din aluat se prepare biscuiţi cu diametrul de 3-4 cm. Se coc la temperatura de 180 grade timp de 15-20 min.











4. Poftă Bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu