Ingrediente | Cantitate | Preț (lei) |
Ouă | 3 buc | 3 |
Margarină | 150 gr | 4 |
Zahar | 120 gr | 2 |
Făină | 150-200gr | 2 |
Praf de copt | 1 plic | 1,5 |
Cacao | 5 linguri | 1 |
Nuci, fructe uscate,ciocolată | La dorință | 10-15 |
Total |
| 23,5-28,5 |
Mod de preparare:
1.Se topește margarina si se amestecă cu zaharul.
2. Ouăle se bat aparte într-un vas, dupa care se omogenizează cu margarina si zaharul
3. Cacao pudră se cerne și se adaugă în compoziție. Se amestecă pînă la omogenizare
4. În făină se adaugă praful de copt. Se răstoarnă peste masa din vas și de amestecă
5. Fructele uscate se spală și se usucă. Nucile se mărunțesc, iar ciocolata se taie bucăți mici. Eu am folosit uns et de fructe uscate, ciocolată amară si stafide. Se amestecă cu aluatul
6. Vasul de copt se unge cu unt. Checul se coace circa 30 min la temperatura de 180 grade
7.Poftă Bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu