31 iul. 2011

Piept de pui cu spanac si mintă




Carne fina de pui cu aroma de minta si busuioc proaspat si note de usturoi. Ce poate oare sa fie mai gustos???










Ingrediente

Cantitate

Pret (lei)

Piept de pui

300 gr

18

Spanac

150 gr

8

Minta

50 gr

1

Busuioc

50 gr

1

Usturoi

2 catei

0.2

Maioneza

100 gr

5

Seminte susan

50 gr

2

Sare, piper negru



Suc de lamiie

1 ling

0.5

Total


35.7


Mod de preparare:

1. Busuicul, minta si usturoiul se taie marunt









2. Spanacul se clateste sub apa rece si se aleg doar frunzele










3. Se prajeste (2 min) verdeata cu usturoiul pe ulei de olive. Se adauga sare si suc de lamiie.










4. Pieptul de pui se taie in jumatate in asa mod incit sa se primeasca o bucata mare de carne. Pieptul se intinde putin,se presara cu sare, piper negru si se unge cu jumatate din maioneza.










5. Pe o jumatate de piept se asaza verdeata prajita, si se acopera cu a doua jumatate.










6.Rulada sau buzunarelul primit se stringe cu ajutorul atei (Important e ca dupa coacere ata sa fie scoasa).










7. Pieptul se unge cu maioneza pe partea exterioara si se presoara cu susan.










7. Se pune la copt (temperatura de 200 grade) pentru 30-35 min.










8. Se lasa sa se raceasca 20 min inainte sa fie feliata carnea.

9.Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu