Ingrediente | Cantitate | Preţ (lei) |
Pasta barilla Bucatini nr.9 | 250 gr | 8 |
Şuncă | 150 gr | 10 |
Parmezan | 50 gr | 10 |
Mozzarella | 100 gr | 10 |
Roşii cherry | 5 buc | 2 |
Ingrediente sos | Cantitate | Preţ (lei) |
Roşii decojite | 5 buc | 5 |
Busuioc | 7 | 1 |
Ceapa | 1 buc | 0,5 |
Usturoi | 3 căţei | 1 |
Sare,piper negru | - | - |
Suc de lămîie | 2 linguri | 1 |
Ulei de olive | 50 gr | 3 |
Total | | 51.5 |
Mod de preparare:
1. Pentru sos se decojesc 5 rosii ( se lasa in apa clocotita pe 1 min)si se taie cuburi mici. Ceapa se taie semi-luna si se marunteste usturoiul. Se pune la prajit ceapa cu usturoiul ,dupa care se adauga 10
2. Se fierbe pasta (instructiunea este pe cutie). Se scurge apa, iar pasta se rastoarna peste sos si se amesteca compozitia .
3. Se da prin razatoare mica parmezanul, mozzarella sa taie cuburi mici, sunca se taie fisii subtiri, iar rosiile cherry se taie in jumatate.
4. Pe un platou se asaza pasta si se adauga rosiile cherry, sunca, mozzarella si parmezanul. La sfirsit se stropeste cu putin ulei de olive.
5. Pofta Buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu