28 iul. 2011

Tartine “Pesto”



Mic dejun in 10 min??? Cu aceasta receta este posibil. Plus la toate este si foarte gustos!!!










Ingrediente

Cantitate

Preţ (lei)

Pine neagră

100 gr

3

Caşcaval parmezan

50 gr

10

Sos Pesto

2 linguri

5

Ou

1 buc

1

Ingrediente Sos Pesto

Cantitate

Preţ (lei)

Busuioc proaspăt

1 legătură

5

Seminţe de pin

100 gr

15

Parmezan

70 gr

13

Usturoi

4 căţei

2

Ulei de olive

135 ml

10

Total

64


Mod de preparare:

1.Pentru a pregati sosul pesto, se rumenesc semintele de pin intr-o cratita, fara nici un adios de ulei. Le lasam la racit. Busuiocul se spala si se usuca. Parmezanul se marunteste. Macinam toate ingredientele intr-un blender 2 min

2. Piinea se taie dreptunghiuri (inaltimea 2 cm)










3. Oul se bate intr-un bol si se adauga 2 linguri de sos pesto










4. Se incinge uleiul de masline. Se inmoaie feliile de piine in oul bine batut si se introduce in uleiul incins (eu am folosit tigaie grill). Pe feliile de pine se pune parmezan. Cind piinea se rumeneste, feliile se intorc si se mai prajesc pina la rumenire (1 min)










5.Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu