Mic dejun in 10 min??? Cu aceasta receta este posibil. Plus la toate este si foarte gustos!!!
Ingrediente | Cantitate | Preţ (lei) |
Pine neagră | 100 gr | 3 |
Caşcaval parmezan | 50 gr | 10 |
Sos Pesto | 2 linguri | 5 |
Ou | 1 buc | 1 |
Ingrediente Sos Pesto | Cantitate | Preţ (lei) |
Busuioc proaspăt | 1 legătură | 5 |
Seminţe de pin | 100 gr | 15 |
Parmezan | 70 gr | 13 |
Usturoi | 4 căţei | 2 |
Ulei de olive | 135 ml | 10 |
Total | | 64 |
Mod de preparare:
1.Pentru a pregati sosul pesto, se rumenesc semintele de pin intr-o cratita, fara nici un adios de ulei. Le lasam la racit. Busuiocul se spala si se usuca. Parmezanul se marunteste. Macinam toate ingredientele intr-un blender 2 min
2. Piinea se taie dreptunghiuri (inaltimea 2 cm)
3. Oul se bate intr-un bol si se adauga 2 linguri de sos pesto
4. Se incinge uleiul de masline. Se inmoaie feliile de piine in oul bine batut si se introduce in uleiul incins (eu am folosit tigaie grill). Pe feliile de pine se pune parmezan. Cind piinea se rumeneste, feliile se intorc si se mai prajesc pina la rumenire (1 min)
5.Pofta Buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu