O receta care nu trebuie coapta. Blatul crocant cu crema fina de brinza si capsuna proaspata o sa-I vina pe gustul fiecarul iubitor de dulciuri.
Ingrediente | Cantitate | Preţ (lei) |
Musli | 250 gr | 7 |
Ciocolată neagră | 100 gr | 10 |
Unt | 50 gr | 2,5 |
Brînză grasă | 250 gr | 8 |
Zahăr | 50 gr | 0,75 |
Căpşună | 200 gr | 7 |
Mintă | 10 | 1 |
Total | | 36.25 |
Mod de preparare:
1. Se topeste ciocolata si untul
2. Se amesteca brinza dulce cu zaharul si 100 gr. capsuni in blender pina devine o consistenta cremoasa
3. Se adauga crema de brinza peste blaturile de ciocolata. Se infrumuteseaza cu minta, restul de capsuni si bolurile mici pe care le-am format anterior.
4.Pofta Buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu