27 iul. 2011

Prajitura din musli cu ciocolata si capsuna


O receta care nu trebuie coapta. Blatul crocant cu crema fina de brinza si capsuna proaspata o sa-I vina pe gustul fiecarul iubitor de dulciuri.





Ingrediente

Cantitate

Preţ (lei)

Musli

250 gr

7

Ciocolată neagră

100 gr

10

Unt

50 gr

2,5

Brînză grasă

250 gr

8

Zahăr

50 gr

0,75

Căpşună

200 gr

7

Mintă

10 frunze

1

Total

36.25

Mod de preparare:

1. Se topeste ciocolata si untul la baie de aburi si se toarna peste musli. Compozitia se omogenizeaza . Din “aluat” se formeaza blaturi mici pentru prajitura. Se formeaza si niste boluri mici pentru infrumutesare. Blaturile se pun pe o tava tapetata si se lasa la congelator pe 30 min.

2. Se amesteca brinza dulce cu zaharul si 100 gr. capsuni in blender pina devine o consistenta cremoasa

3. Se adauga crema de brinza peste blaturile de ciocolata. Se infrumuteseaza cu minta, restul de capsuni si bolurile mici pe care le-am format anterior.

4.Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu