27 iul. 2011

Peste “surpriza cu ceapa”


Prima data am gustat aceasta receta la niste rude. Mi-a placut atit de tare, incit nu am plecat de acolo fara de receta in buzunar. O public cu speranta ca o vei incerca si tu. La sigur nu o sa ramii deceptionat!



Ingrediente

Cantitate

Preţ (lei)

Scumbrie proaspătă

1 buc

20

ceapă

3

1,5

caşcaval

200 gr

20

Sare,piper negru

-

-

Pătrunjel

50 gr

1

Maioneză

150 gr

7

Lamîie

1 buc

2

Total

51.5

Mod de preparare:

1. Se curata scumbria si se scot toate oasele posibile. Se presara cu sare si piper

2. Se marunteste ceapa si se prajeste in ulei

3. Se da cascavalul prin razatoare si se marunteste patrunjelul

4. Se amesteca ceapa cu cascavalul, patrunjelul, sarea, piperul negru si 50 gr. maioneza.

5. Se umple pestele cu compozitia descrisa in punctual 4 si se coase.





6. Pestele se unge cu restul de maioneza si se da la cuptor pe 40 min





7.Se lasa 30 min sa se raceasca si se scoate ata

8. Inainte de a fi servit, pestele se stropeste cu suc de lamiie.




9.Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu