Ingrediente | Cantitate | Preţ (lei) |
Pandişpan (biscuiţi moi) | 250 gr | 10 |
Fulgi dulci de porumb | 75 gr | 2,5 |
Cacao | 3 linguri | 2 |
Lapte condensat | 100 gr | 4 |
Mac, cocos | La dorinţă | - |
Rom cu aromă de cafea | 25 ml | 5 |
Total | | 23.5 |
Mod de preparare:
1. Se pregateste pandispanul. Se bat 2 oua cu mixerul spuma 5 min apoi se adauga 100 gr. zahar, 1 l. praf de copt si zaharul vanilat si se mai bate inca 10 min (compozitia trebuie sa se mareasac de 3 ori in volum ). Se presara 100 gr. faina si se amesteca in cercuri cu o lingura de lemn. 3. Blatul se coace timp de 30 min, la temperatuta de 180 grade. Se lasa sa se raceasca 30 min inainte sa fie scos din tava
2. Blatul racit se faramiteaza si se amesteca cu fulgii de porumb
3. Laptele condensat se amesteca cu cacao, rom si se varsa peste pandispan. Compozitia se omogenizeaza
4. Din aluat se fac biscuiti sub forma de boluri mici, care se rotesc in mac sau cocos (dupa preferinta). Ca sa nu sa se lipeasca de miini, acestea se umezesc cu apa
5. Pofta Buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu