28 iul. 2011

Limba soacrei




O recetă foarte simplă care te poate salva atunci cînd te ciocneşti cu oaspeţi neasteptaţi la uşă










Ingrediente

Cantitate

Preţ (lei)

Vînătă

1 buc

1

Roşii

1 buc

0.5

Brînză de oi

100 gr

5

Usturoi

1 căţel


Maioneză

50 gr

0.5

Busuioc



Total


7


Mod de preparare:

1.Vinata se taie felii subtiri. La dorinta poate fi prajita pe cratita in ulei sau pe cratita grill









2. Se amesteca maioneza cu usturoiul si busuiocul maruntit.

3. Rosia si brinza se taie felii mici.

4. Fiecare felie de vinata se unge cu amestecul de maioneza si se adauga cite o felie de rosie si brinza.









5. Feliile de vinata se rotesc si se lasa la frigider pentru o ora inainte de a fi servite.









6.Pofta Buna!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu