27 iul. 2011

Biscuiti de ovas

Daca doresti sa maninci sanatos la micul dejun dar nu iubesti terciul de ovas,atunci trebuie sa incerci biscuitii de ovas. Nu contin mult zahar, in schimb contin multi fulgi de ovas, ceea ce face ca micul tau dejun sa fie unul delicious si sanatos (combinatia perfecta pentru o zi superba)







Ingrediente

Cantitate

Preţ(lei)

Unt (margarină)

200 gr

10 (6)

zahăr

150 gr

2

ouă

2 buc

2

Fulgi de ovăs

200 gr

4

Praf de copt

1 plic

1.5

Zahăr vanilat

1 plic

2

făina

150-200 gr

3

Stafide,nuci,rom,ciocolată

la dorinţă

Total

24.5(20.5)


Mod de preparare:

1.Se framinta untul (eu am folosit margarina caci e mai ieftin) cu zaharul. Se adauga ouale si se amesteca

2.Se adauga fulgii de ovas, praful de copt, esenta de rom si zaharul vanilat









3.Se toarna faina si se framinta aluatul

4. Vasul se acopera cu pelicula alimentare (sau cu o sacosa ) si se las in frigider pe 1 ora.







5. Tava de copt se tapeteaza cu hirtie de copt. Se formeaza biscuitii (ca sa nu sa se lipeasca de miini, se umezesc cu apa)






6. Cuptorul se incalzeste pina la 180 grade. Biscuitii se coc 15-20 minute

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu