Daca doresti sa maninci sanatos la micul dejun dar nu iubesti terciul de ovas,atunci trebuie sa incerci biscuitii de ovas. Nu contin mult zahar, in schimb contin multi fulgi de ovas, ceea ce face ca micul tau dejun sa fie unul delicious si sanatos (combinatia perfecta pentru o zi superba)
Ingrediente | Cantitate | Preţ(lei) |
Unt (margarină) | 200 gr | 10 (6) |
zahăr | 150 gr | 2 |
ouă | 2 buc | 2 |
Fulgi de ovăs | 200 gr | 4 |
Praf de copt | 1 plic | 1.5 |
Zahăr vanilat | 1 plic | 2 |
făina | 150-200 gr | 3 |
Stafide,nuci,rom,ciocolată | la dorinţă | |
Total | | 24.5(20.5) |
Mod de preparare:
1.Se framinta untul (eu am folosit margarina caci e mai ieftin) cu zaharul. Se adauga ouale si se amesteca
3.Se toarna faina si se framinta aluatul
4. Vasul se acopera cu pelicula alimentare (sau cu o sacosa ) si se las in frigider pe 1 ora.
5. Tava de copt se tapeteaza cu hirtie de copt. Se formeaza biscuitii (ca sa nu sa se lipeasca de miini, se umezesc cu apa)
6. Cuptorul se incalzeste pina la 180 grade. Biscuitii se coc 15-20 minute
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu