Un mix de legume pe placul tuturor. Gustul acru-dulce al legumelor şi aroma de busuioc îi va aduna pe toţi la masă!
Ingrediente | Cantitate | Preţ (lei) |
Ceapă | ¼ ceapă | 0,25 |
Zucchini | ¼ zucchini | 0.5 |
Morcov | ½ morcov | 0.5 |
Ardei dulce | ½ ardei | 1 |
Ciuperci fierte | 100 gr | 2 |
Roşie | ½ rosie | 1 |
Ghimbir | 10 gr. | 0.25 |
Sos de soia | 30 gr | 0.5 |
Busuioc | 10 gr | 0.25 |
Mozzarella | 50 gr | 4 |
Total |
| 10.25 |
Mod de preparare:
1.Morcovul, ceapa şi zucchini se taie rotele.
2. Se înfierbintă uleiul de olive pe tigaie împreună cu busuiocul uscat. Se adaugă morcovul şi se prăjeşte 3 min pe ambele părţi.
3. Se adaugă ceapa şi zucchini. Se prăjeşte circa 3 min.
4. Se taie ardeiul, roşia, ciupercile şi se mărunţeşte ghimbirul.
5. În tigaie se adaugă ghimbirul, ciupercile si ardeiul. Se prăjeşte circa 5 min, după care se adaugă roşia.
6.Se micşorează focul şi se adaugă sosul de soia. De preferat a nu se săra deoarece sosul de soia e sărat. Pentru ca să se formeze o nuanţă aurie, legumele se presară cu puţin zahar concomitent cu sosul de soia. Se lasă pe foc pînă ce se evaporează sosul de soia.
7. La sfîrşit se taie cubuleţe mozzarella si se adaugă peste legume
8.Poftă Mare!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu