O combinaţie perfectă între iute şi dulce, sănătos şi gustos!!!
Ingrediente | Cantitate | Preţ (lei) |
Carne de porc | 200 gr | 12 |
Muştar granulat | 50 gr | 10 |
Ardei dulce | 50 gr | 1 |
Smochine | 2 buc | 10 |
Roşii cherry | 5 buc | 3 |
Busuioc | 25 gr | 1 |
Sos de soia | 50 gr | 5 |
Total |
| 42 |
Mod de preparare:
1. Se marinează carnea în muştar granulat timp de 30 min
2. Se prăjeşte carnea în ulei de olive timp de 3 min pe fiecare parte
3. Se taie legumele: roşiile cherry se taie în jumătăţi egale, smochinele se taie în 4 bucăţi,iar ardeiul felii. Se căleşte uleiul de olive. Roşiile şi ardeiul se prăjeşte timp de 3 min.
4. Se adaugă sosul de soia în tigaie. Se prăjesc legumele timp de 2 min, iar apoi se adaugă smochinele. Se lasă la foc mediu timp de 3 min.
5. Poftă Bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu