6 oct. 2011

Carne cu muştar şi smochine




O combinaţie perfectă între iute şi dulce, sănătos şi gustos!!!








Ingrediente

Cantitate

Preţ (lei)

Carne de porc

200 gr

12

Muştar granulat

50 gr

10

Ardei dulce

50 gr

1

Smochine

2 buc

10

Roşii cherry

5 buc

3

Busuioc

25 gr

1

Sos de soia

50 gr

5

Total

42



Mod de preparare:

1. Se marinează carnea în muştar granulat timp de 30 min









2. Se prăjeşte carnea în ulei de olive timp de 3 min pe fiecare parte








3. Se taie legumele: roşiile cherry se taie în jumătăţi egale, smochinele se taie în 4 bucăţi,iar ardeiul felii. Se căleşte uleiul de olive. Roşiile şi ardeiul se prăjeşte timp de 3 min.









4. Se adaugă sosul de soia în tigaie. Se prăjesc legumele timp de 2 min, iar apoi se adaugă smochinele. Se lasă la foc mediu timp de 3 min.








5. Poftă Bună!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu