Nişte picături de fericire zilnice. Ador mirosul de portocală, iar în combinaţie cu ciocolată aroma şi gustul sunt de nedescris.
Ingrediente | Cantitate |
Margarină (unt) | 150 gr |
Ouă | 3 |
Făină | 150 gr |
Portocale | 1 buc |
Picături de ciocolată | 50 gr |
Praf de copt | 1 plic |
Zahăr | 100 gr |
Mod de preparare:
1. Se topeşte untul sau margarina pe baie de aburi
2. Ouăle se bat pînă la apariţia spumei. Se adaugă zahărul
3. Lăsa-ţi margarina să se răcească 5 min. După care amestecaţi-o cu ouăle
4. Se rade coaja de pe portocală şi se stoarce puţin suc.
Se adaugă la masa din vas
5. Se varsă picăturile de ciocolată in vas
6. Praful de copt se amestecă cu făina după care se amestecă cu margarina si restul ingredientelor pînă la omogenizarea aluatului
7. Cuptorul se incălzeşte timp de 15 min. Cup cake-le se coc la temperatura de 180 C timp de 20 min. La dorinţă pot fi presurate cu zahăr măcinat sau sirop de ciocolată
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu