6 mar. 2012

Cartof dulce cu crevete în sos pesto



Cartoful dulce l-am găsit în Grecia.
Pentru a capăta un gust asemănător în cazul în care folosiţi cartofi obişnuiţi, adăuga-ţi un morcov fiert.






Ingrediente

Cantitate

Cartof dulce

200 gr

Crevete

150 gr

Sos Pesto

30 gr

Iaurt gras sau Philapelphia

50 gr

Pătrunjel

20 gr

Sare şi piper


Ulei de olive

25 gr

Mod de preparare
1.
Cartoful dulce ( în cazul în care nu îl găsiţi, cartofi obişnuiţi) se curăţă de coaja şi se fierbe timp de 20 min în apă sărată





2. Se amestecă într-un vas sepărat sosul Pesto cu iaurtul gras sau Philadelphia





3. Crevetele se prăjesc timp de 3 min la foc mare





4. Se adaugă sosul şi se mai lasă pe foc timp de 1 min





5. Se face pireu de cartof. Se adaugă puţin unt sau iaurt gras, sare şi piper (după dorinţă). Cartoful dulce are un gust asemănător morcovilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu