Cartoful dulce l-am găsit în Grecia.
Pentru a capăta un gust asemănător în cazul în care folosiţi cartofi obişnuiţi, adăuga-ţi un morcov fiert.
Pentru a capăta un gust asemănător în cazul în care folosiţi cartofi obişnuiţi, adăuga-ţi un morcov fiert.
Ingrediente | Cantitate |
Cartof dulce | 200 gr |
Crevete | 150 gr |
Sos Pesto | 30 gr |
Iaurt gras sau Philapelphia | 50 gr |
Pătrunjel | 20 gr |
Sare şi piper |
|
Ulei de olive | 25 gr |
Mod de preparare
1. Cartoful dulce ( în cazul în care nu îl găsiţi, cartofi obişnuiţi) se curăţă de coaja şi se fierbe timp de 20 min în apă sărată
2. Se amestecă într-un vas sepărat sosul Pesto cu iaurtul gras sau Philadelphia
3. Crevetele se prăjesc timp de 3 min la foc mare
4. Se adaugă sosul şi se mai lasă pe foc timp de 1 min
5. Se face pireu de cartof. Se adaugă puţin unt sau iaurt gras, sare şi piper (după dorinţă). Cartoful dulce are un gust asemănător morcovilor
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu