Avantajul recetei este că puteţi folosi orice fel de peşte în dependenţă de preferinţă. Combinaţia de roşii cu iaurt şi pesto îi oferă o aroma şi un gust neobişnuit.
Ingrediente | Cantitate |
Fileu sau steak de peşte | 250 gr |
Sare, piper |
|
Sos de roşii | 100 gr |
Sos Pesto | 30 gr |
Iaurt gras sau Philadelphia | 30 gr |
Verdeaţă | 40 gr |
Oregano | 15 gr |
Mod de preparare
1. Peştele se clăteşte sub apă. Se sarează, se pipărează şi se presoară cu oregano
2. Uleiul se căleşte timp de 2 min. Steak-ul de peşte se prăjeşte pe ambele părţi a cite 5 min pe fiecare parte
3. Se amestecă într-un vas sepărat sosul de roşii, pesto şi iaurtul.
4. Compoziţia obţinută se prăjeşte pe o cratiţă curată timp de 1 min
5.Sosul se varsă pe un platou plat. Peştele se pune pe sos, după care se stropeşte cu suc de lămîie şi se presoara verdeaţa mărunţită.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu