8 mar. 2012

Steak de peşte cu sos de roşii şi pesto



Avantajul recetei este că puteţi folosi orice fel de peşte în dependenţă de preferinţă. Combinaţia de roşii cu iaurt şi pesto îi oferă o aroma şi un gust neobişnuit.








Ingrediente

Cantitate

Fileu sau steak de peşte

250 gr

Sare, piper


Sos de roşii

100 gr

Sos Pesto

30 gr

Iaurt gras sau Philadelphia

30 gr

Verdeaţă

40 gr

Oregano

15 gr


Mod de preparare

1. Peştele se clăteşte sub apă. Se sarează, se pipărează şi se presoară cu oregano

2. Uleiul se căleşte timp de 2 min. Steak-ul de peşte se prăjeşte pe ambele părţi a cite 5 min pe fiecare parte





3. Se amestecă într-un vas sepărat sosul de roşii, pesto şi iaurtul.





4. Compoziţia obţinută se prăjeşte pe o cratiţă curată timp de 1 min





5.Sosul se varsă pe un platou plat. Peştele se pune pe sos, după care se stropeşte cu suc de lămîie şi se presoara verdeaţa mărunţită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu