Iute, dulce, sărat plus gustul proaspăt de basilik face această recetă extrem de delicioasă.
Prima dată am încercat-o într-un restaurant şi de atunci o gătesc destul de des.
Prima dată am încercat-o într-un restaurant şi de atunci o gătesc destul de des.
Ingrediente | Cantitate |
Carne de pui | 150 gr |
Mango | 100 gr |
Ardei dulce | 50 gr |
Basilic | 25 gr |
Sos Curry | 75 gr |
Orez | 50 gr |
Bulion de găina | 250 ml |
Mod de preparare:
1. Carnea de pui se taie mărunt şi se prăjeşte în ulei de olive cu basilik timp de 7 min. Săraţi carenea dar nu uitaţi că veţi adăuga şi sos curry.
2. Mango şi ardeiul dulce se taie cuburi.
3. Mango şi ardeiul se amestecă cu carnea şi se prăjeşte la foc mediu timp de 5-7 min.
4. Se adaugă sosul curry. Eu am folosit sos curry cu mango.
5. Orezul se fierbe timp de 15 min în bulion de găină sau se poate şi în apă sărată.
Se răstoarnă într-un vas mic rotund pentru a-i crea forma de cupolă.
Se lasă timp de 5 min după care se răstoarnă pe platoul de servire.
6. Sosul curry se adaugă în tigaie şi se lasă pe foc max 5 min.
7. Poftă Bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu