Iute, dulce, sărat plus gustul proaspăt de basilik face această recetă extrem de delicioasă.
Prima dată am încercat-o într-un restaurant şi de atunci o gătesc destul de des.
Prima dată am încercat-o într-un restaurant şi de atunci o gătesc destul de des.
| Ingrediente | Cantitate |
| Carne de pui | 150 gr |
| Mango | 100 gr |
| Ardei dulce | 50 gr |
| Basilic | 25 gr |
| Sos Curry | 75 gr |
| Orez | 50 gr |
| Bulion de găina | 250 ml |
Mod de preparare:
1. Carnea de pui se taie mărunt şi se prăjeşte în ulei de olive cu basilik timp de 7 min.
2. Mango şi ardeiul dulce se taie cuburi.
3. Mango şi ardeiul se amestecă cu carnea şi se prăjeşte la foc mediu timp de 5-7 min.
4. Se adaugă sosul curry.
5. Orezul se fierbe timp de 15 min în bulion de găină sau se poate şi în apă sărată.
Se răstoarnă într-un vas mic rotund pentru a-i crea forma de cupolă.
Se lasă timp de 5 min după care se răstoarnă pe platoul de servire.
6. Sosul curry se adaugă în tigaie şi se lasă pe foc max 5 min.
7. Poftă Bună!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu