1 apr. 2012

Chimen dulce sub caşcaval



Foarte uşor de preparat (40 min).
Chimenul are un gust şi un miros specific. Cred că merită măcar de încercat. Crusta de caşcaval îi oferă o aromă deosebită, iar în combinaţie cu oregano este o alegere perfectă.






Ingrediente

Cantitate

Chimen dulce

1 buc

Zucchini

½ buc

Cascaval

50 gr

Mozzarella

50 gr

Sare, piper


Oregano

10 gr


Mod de preparare:
1. Chimenul se spală şi se curăţă de frunzele galbene. Se taie în jumătate şi se fierbe timp de 20 min în apă sărată.














2. Zucchini se spală şi se taie rotele.

3. Se scoate chimenul din apă. Se pipărează, sărează şi se acoperă cu bucăţi de caşcaval (o bucată cu mozzarella şi a doua bucată cu caşcaval obişnuit)









4. Tava se unge cu ulei de olive. Se plasează legumele şi se presoară cu oregano. Se coace timp de 20 min la temperatura de 180 grade.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu