4 apr. 2012

Pasta cu crevete şi frunze de salată




Reţeta perfectă pentru un prînz rapid şi non-caloric.










Ingrediente

Cantitate

Pasta

100 gr

Crevete

100 gr

Frunze de salată

100 gr

Mozzarella

50 gr

Ulei de olive

20 ml

Suc de lămîie

20 ml


Mod de preparare:

1. Pasta se fierbe în apă sărată timp de 7 min.








2. Crevetele se prăjesc timp de 3 min în ulei de olive.








3. Frunzele de salată se spală sub apă rece şi se usucă cu un prosop de hîrtie.









4. Frunzele de salată se amestecă cu crevetele. Se sarează şi se adaugă oregano. Se lasă pe foc circa 40 secunde ca salata să nu devină caşiţă.









5. Mozzarella se dea prin rozătoare.










6. Pasta fiartă se adaugă în tigaia cu crevetele şi frunzele de salată. Se amestecă, se sarează după necesitate, se stropeşte cu suc de lămîie sau sos de soia.








7. Înainte de a fi servită pasta se presoară cu mozzarella.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu