Reţeta perfectă pentru un prînz rapid şi non-caloric.
Ingrediente | Cantitate |
Pasta | 100 gr |
Crevete | 100 gr |
Frunze de salată | 100 gr |
Mozzarella | 50 gr |
Ulei de olive | 20 ml |
Suc de lămîie | 20 ml |
Mod de preparare:
1. Pasta se fierbe în apă sărată timp de 7 min.
2. Crevetele se prăjesc timp de 3 min în ulei de olive.
3. Frunzele de salată se spală sub apă rece şi se usucă cu un prosop de hîrtie.
4. Frunzele de salată se amestecă cu crevetele. Se sarează şi se adaugă oregano. Se lasă pe foc circa 40 secunde ca salata să nu devină caşiţă.
5. Mozzarella se dea prin rozătoare.
6. Pasta fiartă se adaugă în tigaia cu crevetele şi frunzele de salată. Se amestecă, se sarează după necesitate, se stropeşte cu suc de lămîie sau sos de soia.
7. Înainte de a fi servită pasta se presoară cu mozzarella.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu